Nieuwe accountmanager VVR, Eline Quintens

Sedert 2 september 2024 is Eline Quintens aan de slag als nieuwe accountmanager bij de VVR. Eline geniet een ruime ervaring binnen de sector en kent dan ook reeds heel wat VVR-leden. Na de Corona-periode volgde Eline een extra opleiding rechtspraktijk. Met haar achtergrond en de extra opleiding die ze volgde is Eline goed gewapend om de rol van accountmanager in te vullen. Eline is bereikbaar via mail op eline@vvr.be of via het secretariaat 050/25.00.60.

Annick Desmet, voorzitter VVR: "We zijn bijzonder blij om Eline in ons team te mogen verwelkomen en zijn er van overtuigd dat haar ervaring en kennis een echte meerwaarde voor de VVR en haar leden zullen zijn. Hiermee is het team opnieuw voltallig wat zal zorgen voor een nog betere dienstverlening naar de leden". Sebastien Pauwels neemt de taken van Bart De Baere over en gaat de studiedienst leiden. Hij zorgt voor een goede overgang en ondersteuning naar en van Eline zodat een en ander vlot verloopt. Uiteraard blijft ook hij bereikbaar voor de leden. Iedereen kan zoals steeds rekenen op de ondersteuning van het secretariaat met Fien De Baere en Hannes Dendooven.

Nieuwe samenstelling dagelijks bestuur

Vorige week tijdens het eerste bestuursorgaan van de VVR na de Algemene Vergadering van einde juni werden een nieuwe secretaris en penningmeester verkozen.

Dorine Naeye neemt vanaf nu de rol op van secretaris en Frank Bouckaert werd verkozen als penningmeester. Samen met voorzitter Annick Desmet en gedelegeerd bestuurder Koen van den Bosch maken ze samen het dagelijkse bestuur van de vereniging uit.


6 september 2024