#BEtravelCongress: geen afstel maar uitstel

Beste leden,

We hebben zo lang mogelijk gewacht om een beslissing te nemen omtrent het #BEtravelCongress dat plaats zou vinden van 8 t.e.m. 12 mei te Bodrum.
De insteek was legio: het zou een sterk signaal naar de sector en naar de markt zijn om wanneer we terug mogen reizen dat dan ook effectief te doen. Bovendien zal er nood zijn aan overleg, nood aan netwerken, uitwisselen van ervaringen en herbronnen.

De huidige situatie maakt ons dat echter onmogelijk.
TUIFly, die de charter zou voorzien, kondigde deze week aan dat het alle activiteiten tot en met 10 mei schrapt.

Daarom hebben we besloten: geen afstel maar uitstel.
We stellen ons congres uit naar een later nog te bepalen datum.
De extra tijd die we krijgen voor de organisatie zal ons vast en zeker meer mogelijkheden en inzichten bieden. We zien dit uitstel dan ook als een ideale kans om enkele zaken opnieuw af te stemmen en hierbij rekening te houden met de nieuwe noden van onze sector.

We zorgen sowieso op een iets kortere termijn voor een groot netwerkmoment en hebben daar al enkele leuke idee├źn voor, maar daar informeren we jullie binnenkort over.

Wie reeds ingeschreven was, zowel deelnemers als sponsors, willen we alvast bedanken voor jullie steun. We hopen dan ook dat eens er een nieuwe datum bekend is we jullie inschrijving met evenveel enthousiasme mogen ontvangen.

Tot binnenkort!

Je VVR Team