Home > Blog

Blog

De online blog van de Vereniging Vlaamse Reisbureaus – VVR.
Updates over de Belgische reissector.

Startende reisonderneming in de kijker: ReWild Away

Bij ReWild Away creëren we authentieke ervaringen die diepere connecties teweegbrengen met het land, de mensen en Moeder Natuur. En wie weet, een meer diepgaande (re-)connectie met jezelf. We moedigen je aan om te rewild-en, terug te keren naar de wildernis en opnieuw te connecteren. En dat, a-ll the-wayin Tanzania.

Dubbel zoveel Belgen gaan met de trein op reis deze zomer

24 juni 2024 – Duurzaamheid en grotere reisbeleving met onder meer culturele of gastronomische tussenstops trekken aan Eind deze week start de grote uittocht van de Belgen naar hun favoriete vakantiebestemming. Traditioneel zijn Spanje en Frankrijk dé topbestemmingen. Maar wat opvalt, is dat steeds meer vakantiegangers bewust kiezen voor een andere manier van reizen. Zo sporen dubbel zoveel Belgen deze zomer met de trein naar hun vakantiebestemming in vergelijking met vorig jaar

Algemene Vergadering & Zomerevent

Op 11 juni vond onze jaarlijkse Algemene Vergadering plaats op het domein Kattebroek te Dilbeek. Tijdens deze Algemene Vergadering geven we een overzicht van onze realisaties van het afgelopen jaar, wordt de financiële toestand van de vereniging voorgelegd alsook het budget voor het volgende jaar, en worden Bestuurders verkozen die jullie reisprofessionals vertegenwoordigen in het Bestuursorgaan.

Best of Travel ontvangt Travelife Partner Duurzaamheid Award

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons lid, reisonderneming Best of Travel, de Travelife Partner Duurzaamheid Award heeft ontvangen. Deze prestigieuze prijs erkent de langdurige inspanningen van Best of Travel op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

#BETravelCongress: netwerken tijdens de ‘Market Place’

Een van dé netwerkmomenten tijdens het #BETravelCongress van UPAV en VVR is de ‘Market Place’ – een dynamische ontmoetingsplaats waar reisprofessionals in een persoonlijke setting samenkomen met een diverse groep van leveranciers. Dit is uw unieke kans om face-to-face te netwerken, strategische partnerschappen te vormen en exclusieve deals te sluiten.