Travelife Partner duurzaamheid award voor Voyage Unique

Amsterdam, 13 juni 2024. De Travelife Partner Award is vandaag in ontvangst genomen door Voyage Unique (België). De prijs is een erkenning voor de lange termijn inspanningen van Voyage Unique op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Voyage Unique voldoet aan meer dan 100 criteria, met betrekking tot het kantoorbeheer van een reisorganisatie, het productaanbod, internationale zakenpartners en klantinformatie. De Travelife-norm dekt de ISO 26000-thema's voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, waaronder milieu, biodiversiteit, mensenrechten en arbeidsverhoudingen; en wordt formeel erkend als volledig in overeenstemming met de door de VN ondersteunde Global Sustainable Tourism Criteria.

Mr. Naut Kusters, manager van Travelife voor Touroperators, “Ik ben verheugd te zien dat duurzaamheid in de reisbranche aan kracht wint. De toekenning van Voyage Unique zal andere bedrijven in België inspireren om dezelfde weg te volgen ”.

Travelife, opgericht met steun van de Europese Commissie, is de toonaangevende internationale duurzaamheidscertificering voor de reissector. Meer dan 35 nationale reisorganisaties promoten het programma onder hun leden, waaronder VVR, UPAV, BTC, ABTA, UHPA, SMAL, APAVT, en de ANVR.


18 juni 2024