Nieuws

#BETravelCongress investeert in de weg naar CO2-neutraliteit cover

#BETravelCongress investeert in de weg naar CO2-neutraliteit

UPAV en VVR, die voor het #BETravelCongress een partnership aangaan met Lufthansa Group en hun vluchten van en naar Barcelona laten uitvoeren door Brussels Airlines, investeren in de weg naar CO2-neutraliteit.

#BETravelCongress: netwerken tijdens de 'Market Place' cover

#BETravelCongress: netwerken tijdens de ‘Market Place’

Een van dé netwerkmomenten tijdens het #BETravelCongress van UPAV en VVR is de ‘Market Place’ – een dynamische ontmoetingsplaats waar reisprofessionals in een persoonlijke setting samenkomen met een diverse groep van leveranciers. Dit is uw unieke kans om face-to-face te netwerken, strategische partnerschappen te vormen en exclusieve deals te sluiten.

#BETravelCongress 2024 - de excursies cover

#BETravelCongress 2024 – de excursies

Tijdens het #BETravelCongress voorzien we steeds de nodige tijd om de regio te ontdekken. Costa Daurada nodigt u op zaterdag 20 april uit voor een van volgende excursies:

#BETravelCongress 2024 cover

#BETravelCongress 2024

Na de succesvolle lancering van ons eerste gezamenlijke UPAV-VVR Belgian Travel Congress, in het charmante Coimbra, Portugal, vorig jaar, zijn we verheugd u uit te nodigen voor de volgende editie die deze keer doorgaat van 18 tot en met 21 april in PortAventura World, gelegen aan de prachtige Costa Daurada in Catalonië, Spanje.

Vakantiesalon Brussel en Brussels Travel Top cover

Vakantiesalon Brussel en Brussels Travel Top

Dit jaar staan we samen met UPAV en BTC op het Vakantiesalon en de Brussels Travel Top. Kom zeker eens langs om onze partners te ontmoeten

Startende reisonderneming in de kijker: UPtravel cover

Startende reisonderneming in de kijker: UPtravel

In onze nieuwste blogpost stellen we graag een veelbelovende nieuwkomer voor in de reiswereld: UPtravel. Opgericht door de gepassioneerde Charleen, is UPtravel ontstaan uit haar diepe liefde voor IJsland en haar verlangen om unieke reiservaringen te creëren. We spraken met Charleen om meer te weten te komen over het unieke verhaal achter UPtravel en wat deze reisonderneming zo bijzonder maakt.

Vakantiesalon Brussel en Brussels Travel Top cover

Uitnodiging Brussels Travel Top

Op de eerste dag van het Vakantiesalon van Brussel, donderdag 1 februari, wordt de Brussels Travel Top georganiseerd in samenwerking met TRAVelMedia BeLux. De Brussels Travel Top voegt een extra dimensie toe aan het Vakantiesalon.

Uitnodiging Antwerp Travel Top cover

Uitnodiging Antwerp Travel Top

Expo Antwerpen, Pitch Perfect en Hapag-Lloyd Cruises nodigen alle reisprofessionals uit op de tweede editie van Antwerp Travel Top op vrijdag 26 januari.

Vacature accountmanager cover

Vacature accountmanager

We zoeken een even gedreven en gepassioneerde collega om samen met ons, onze reisondernemers nog beter te ondersteunen. Hiervoor zijn we op zoek naar een accountmanager.

#ReisGerust: De sleutel tot een stressvrije vakantie? cover

#ReisGerust: De sleutel tot een stressvrije vakantie?

Lang leve de microvakanties en de sleutel tot een stressvrije vakantie! Laat het plannen over aan een reisprofessional.