Nieuws

#BETravelCongress 2024 cover

#BETravelCongress 2024

Na de succesvolle lancering van ons eerste gezamenlijke UPAV-VVR Belgian Travel Congress, in het charmante Coimbra, Portugal, vorig jaar, zijn we verheugd u uit te nodigen voor de volgende editie die deze keer doorgaat van 18 tot en met 21 april in PortAventura World, gelegen aan de prachtige Costa Daurada in Catalonië, Spanje.

Vakantiesalon Brussel en Brussels Travel Top cover

Vakantiesalon Brussel en Brussels Travel Top

Dit jaar staan we samen met UPAV en BTC op het Vakantiesalon en de Brussels Travel Top. Kom zeker eens langs om onze partners te ontmoeten

Startende reisonderneming in de kijker: UPtravel cover

Startende reisonderneming in de kijker: UPtravel

In onze nieuwste blogpost stellen we graag een veelbelovende nieuwkomer voor in de reiswereld: UPtravel. Opgericht door de gepassioneerde Charleen, is UPtravel ontstaan uit haar diepe liefde voor IJsland en haar verlangen om unieke reiservaringen te creëren. We spraken met Charleen om meer te weten te komen over het unieke verhaal achter UPtravel en wat deze reisonderneming zo bijzonder maakt.

Vakantiesalon Brussel en Brussels Travel Top cover

Uitnodiging Brussels Travel Top

Op de eerste dag van het Vakantiesalon van Brussel, donderdag 1 februari, wordt de Brussels Travel Top georganiseerd in samenwerking met TRAVelMedia BeLux. De Brussels Travel Top voegt een extra dimensie toe aan het Vakantiesalon.

Uitnodiging Antwerp Travel Top cover

Uitnodiging Antwerp Travel Top

Expo Antwerpen, Pitch Perfect en Hapag-Lloyd Cruises nodigen alle reisprofessionals uit op de tweede editie van Antwerp Travel Top op vrijdag 26 januari.

Vacature accountmanager cover

Vacature accountmanager

We zoeken een even gedreven en gepassioneerde collega om samen met ons, onze reisondernemers nog beter te ondersteunen. Hiervoor zijn we op zoek naar een accountmanager.

#ReisGerust: De sleutel tot een stressvrije vakantie? cover

#ReisGerust: De sleutel tot een stressvrije vakantie?

Lang leve de microvakanties en de sleutel tot een stressvrije vakantie! Laat het plannen over aan een reisprofessional.

CERTA - Verhoog je reisprofessionaliteit met het Certified Travel Agent-label cover

CERTA – Verhoog je reisprofessionaliteit met het Certified Travel Agent-label

Ontdek het CERTA-label, een krachtige erkenning voor reisprofessionals, ontstaan in 2018 in Wallonië en nu nationaal uitgebreid met de steun van de Belgian Travel Confederation en de VVR. CERTA staat garant voor naleving van wettelijke regels, continue bijscholing, en een ongeëvenaarde kwaliteitsservice. Met 270 pioniers in 2018 is CERTA uitgegroeid tot een nationaal symbool van vertrouwen en professionaliteit. Nu is het jouw kans om ook het CERTA-label te behalen.

Fusie VVR en VVRO cover

Fusie VVR en VVRO

Gisteren werden de fusie van VVR en VVRO evenals de nieuwe voorgestelde statuten op de Buitengewone Algemene Vergadering goedgekeurd. Onder begeleiding van Deloitte en het toeziende oog van Notaris Niels Bourgois keurden de Algemene Vergaderingen van VVR en VVRO zowel de fusie als de nieuwe statuten goed.

Travelife Partner duurzaamheid award voor De Prins van Hola Pola cover

Travelife Partner duurzaamheid award voor De Prins van Hola Pola

De Travelife Partner Award werd in ontvangst genomen door De Prins van Hola Pola. De prijs is een erkenning voor de lange termijn inspanningen van De Prins van Hola Pola op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.