Best of Travel ontvangt Travelife Partner Duurzaamheid Award

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons lid, reisonderneming Best of Travel, de Travelife Partner Duurzaamheid Award heeft ontvangen. Deze prestigieuze prijs erkent de langdurige inspanningen van Best of Travel op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wat is de Travelife Partner Award?

De Travelife Partner Award is een internationaal erkende duurzaamheidscertificering voor de reissector. Reisorganisaties die deze award ontvangen, voldoen aan meer dan 100 criteria op het gebied van kantoorbeheer, productaanbod, internationale zakenpartners en klantinformatie. De norm dekt onderwerpen zoals milieu, biodiversiteit, mensenrechten en arbeidsverhoudingen. Dit wordt formeel erkend als volledig in overeenstemming met de door de VN ondersteunde Global Sustainable Tourism criteria.

Inspiratie voor anderen

Naut Kusters, manager van Travelife voor Touroperators, benadrukt het belang van duurzaamheid in de reisbranche. De toekenning van de Travelife Partner Award aan Best of Travel zal andere bedrijven in Belgiƫ ongetwijfeld inspireren om dezelfde weg te volgen.

Lees meer over de Travelife Partner Award op hun website: Travelife Certification.


10 juni 2024