Home > Partners

Partners

Partners aan onze sector kunnen Toegetreden lid worden van de koepel VVR-UPAV.

Voor meer informatie omtrent dit lidmaatschap neem je contact op met ons secretariaat.

Exclusieve partners:

acerta    unizo   ebury_large        Amlin_Insurance_SE

Reisbureau partners:

Air Europa Lineas Aéreas

Air Europa, een Spaanse private luchtvaartmaatschappij, werd ruim 30 jaar geleden opgericht. Twee keer per dag vliegt Air Europa vanuit Brussel, Amsterdam, Frankfurt en Parijs naar Madrid en biedt via haar hub vlotte verbindingen aan met haar Spaanse netwerk en met Latijns-Amerika. Air Europa vernieuwt volop haar langeafstandsvloot en heeft al 10 B787 Dreamlines ontvangen. Tijdens alle langeafstandsvluchten is er een WIFI-verbinding, en in haar A330-vloot is er ook een gratis streamingsdienst met inflight entertainment. Air Europa is lid van de Skyteal Alliantie en de passagiers kunnen genieten van de vele voordelen van het getrouwheidsprogramma Air Europa SUMA.

Allianz/ AGA International SA Belgian Branch 

Elke 2 seconden helpen we iemand wereldwijd. Als internationaal marktleider op het gebied van reis- en bijstandsverzekeringen telt de groep Allianz Global Assistance vandaag meer dan 18.000 medewerkers die samen 70 talen spreken. Allianz Global Assistance werkt wereldwijd met een netwerk van 400.000 toeleveranciers en 240 correspondenten. 250 miljoen klanten maken gebruik van deze diensten ttz 4% van de wereldbevolking. De diensten van de groep worden voorgesteld op 5 continenten, in 34 landen.

De voorgestelde reis- en bijstandsformules van Allianz Global Assistance zijn zeer compleet en laten iedereen toe om gedekt te zijn, afhankelijk van de manier van reizen, ofwel door een jaarlijkse formule te onderschijven zoals de World Royal Protection of de World Gold Protection ofwel een tijdelijke formule te onderschrijven zoals de Exclusieve Selection, de Flight Selection, de Travel Selection of een à la catre-formule.De tijdelijke formules bieden zeer uitgebreide dekkingen en hoge schadevergoedingen.

Amadeus Benelux

If you’re a travel provider, you have a service to sell. That might be airline seats, hotel rooms, cruise trips, car rental or insurance. If you’re in the business of selling travel, you’re looking for choice, value for money and an easy way to book these services. Finally, we have the travellers. Their needs are unique, but they all have one thing in common: they want a personalised and fulfilling travel experience.

Combining these elements requires an in-depth understanding of each customer group and sophisticated technology which can provide the necessary booking and travel management capabilities.
This is where Amadeus comes in. Over the last three decades, we have mastered the world of travel, investing heavily in research and development to deliver solutions that drive business growth.
Come and join us as we continue our journey, shaping the future of travel for generations to come.

Atout France

Belpark NV / Walibi – Bellewaerde

Bellewaere is een dag met de hele familie vol fun, avontuur en spectaculaire ontdekkingen. De zalige familieattracties doen iedereen daveren van plezier. Jullie leren honderden dieren van dichtbij kennen, en dat allemaal in een overweldigende natuur! klaar voor een dag die jullie nooit meer vergeten? Welkom in Bellewaerde!

Aqualibi is nu nog sensationeler dankzij de nieuwe glijbaan Flash. Snelheid en adrenaline gegarandeerd, en dit alles bij een aangename 29 graden. Na zo’n spectaculaire duikvlucht tegen hoge snelheid kan je tot rust komen in onze relaxerende bubbelbaden of je uitleven met de kids in onze Mini Beach zone. Heb je nog niet genoeg van al dat glijden? Laat je je dan meeslepen door de wildwaterrivier Rapido!
Klaar voor een bruisend avontuur met vrienden of familie?

Boat Bike Tours

Brussels Airlines 

Brussels Airlines, lid van de Lufthansa Groep en van Star Alliance, is de Belgische luchtvaartmaatschappij met het grootste vluchtaanbod van en naar de Europese hoofdstad Brussel. De 50 vliegtuigen en ruim 3500 werknemers van Brussels Airlines zorgen dagelijks voor ongeveer 300 vluchten naar meer dan 90 Europese en Afrikaanse bestemmingen, drie bestemmingen in Noord-Amerika (New York JFK, Wachington D.C. en Toronot) en in Indië (Mumbia).

Brussels Airport Company

Met bijna 25 miljoen passagiers in 2017 is Brussels Airport een van de belangrijkste luchthavens in Europa en de grootste van België. Brussels Airport verbindt de hoofdstad van Europa met 238 bestemmingen wereldwijd, bediend door 76 luchtvaartmaatschappijen.De Strategie van Brussels Airport: de Klant centraal stellen. Of het nu gaat om een passagier, leveranciër of partner. Daarom, speciaal voor de reisprofessional, is er de persoonlijke voordeelkaart BRU-Card. Hiermee kan je genieten van unieke voordelen op de luchthaven. daarnaast maak je ook kans op leuke prijzen en blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Schrijf je nu in om direct te profiteren!

Buro Scandinavia BV / Buro Scanbrit

Croatian Tourist Board

Destination Green

Dominican Republic Tourist Board

We hopen dat u hier veel inspiratie en motivatie vindt om uw fantastische reis naar de Dominicaanse Republiek te plannen. Ontdek de natuur, stranden, muziek (Bachata en Merenque), gastronomie en onze gastvrije mensen. Wij zijn een unieke bestemming met de hoogste berg en de beste golfbanen in de Cariben.

Ebury Partners 

Ebury is een financiële dienstverlener gespecialiseerd in internationale betalingen en het afdekken van valutarisico. In een tijd waarin traditionele financiële instellingen zoals banken moeite hebben om aan de behoefte van kleine en middelgrote bedrijven te voldoen helpt Ebury deze juist. Sinds de oprichting in Londen in 2009 hebben wij op vandaag de dag kantoren in Londen, Manchester, Madrid, Malaga, Amsterdam, Brussel, Parijs, Warschau, Düsseldorf, Milaan, Lissabon, Athene, Toronto en Dubai. Hierdoor hebben we  een sterk netwerk opgebouwd van meer dan 25.000 klanten, waarvan ruim 900 in België. Neem vrijblijvend contact op via: 02/891 03 42 of mail naar nicolas.debbaut@ebury.com

Emirates

Emirates’ modern and efficient fleet of 269 all wide-bodies aircraft connect people and opportunities across its global network of 157 destinations in 84 countries. Based in Dubai, Emirates is one of the world’s largest airlines by international aair traffic, and one of the most recognized airline brands globally through its support of primier sports and cultural events. It was named World’s Best Airline in TripAdvisor’s 2017 Travelers’ Choice Awards.

Feenstra Rijn Lijn

Riviercruises 

Met Feenstra Rijn Lijn heeft u keuze uit vele prachtige cruises over de Rijn, Moezel, Saar, Neckar, Main en Donau. Verder bieden wij unieke reizen over de Nederlandse en Belgische wateren. Een riviercruise van Feenstra staat garant voor comfort, afwisseling, gezelligheid en uitstekende verzorging.

Op onze website bekijkt u de beschikbaarheid en vindt u de volledige beschrijving van de reizen en onze schepen.

FTI Ticketshop

FTI Ticketshop biedt alle partneragentschappen de mogelijkheid van eenvoudige en snelle uitgifte-, uitvoerings- en facturatiediensten voor de tickets van lijnvluchten, 365 dagen per jaar en 24 uur op 24. FTI Ticketshop SAS is een merk van de bekende groep FTI waarvan het hoofdkantoor in Munich is. We werken in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Benelux en Frankrijk. We geven dagelijks meer dan 6000 tickets uit en verzorgen een aanbod aan producten en tarieven die over de hele wereld geldig zin.

Hapag-Lloyd Kruzefahrten

Het Vakantiesalon/ FISA Operations

KonsulTra

KoomBana Bay

Je reiskantoor of-merk betaalbaar in de picture zetten? Strategisch bezinnen? Een feestjaar aanpakken? Of hands-on wat extra capaciteit nodig om je nieuwsbrief met de regelmaat die je wenst te verzenden?
Van strategisch actieplan tot de creatie en realisatie van aantrekkelijke communicatie, on- en offline. Je schakelt ons in als architect, klankbord en/of aannemer van communicatie zoals je zlef aangeeft. We beiden kant-en-klare en betaalbare à la carte marketing & communicatie oplossingen. En dankzij de KMO-portefeuille kan je bovendien tot 40% subsidies genieten voor advies op maat van jouw KMO. Welke marketingplannen heb jij ? We helpen ze graag vormgeven.

Contacteer ons om jouw projecten te bespreken.

MS Amlin Insurance Se

MS Amlin maakt deel uit van de MS & AD Group, de 8ste grootste schadeverzekeraar wereldwijd.

MS Amlin kent een lange traditie in het verzekeren van grote en internationale bedrijven. Als specialisten voor polissen op maat voor de grotere bedrijven zoekt MS Amlin steedsmet u haar nieuwe en aangepaste oplossingen voor uw klant. Op basis van een grondige risicoanalyse kunnen we samen met u een maatwerkpolis uitwerken die perfect aansluit op de noden van uw klanten. Deze efficiënte aanpak en opgebouwde technische kennis gebruiken we nu ook om de doelgroep van de kleinere ondernemingen te benaderen.

NMBS Internationaal

NMBS Internationaal is een “one-stop” shop met een zeer ruim treinaanbod in Europa: o.a. Eurostar, TGV Brussel-Frankrijk, Thalys, ICE, Treinitalia, IC Nederland,…

In de verkoopapplicatie zijn verschillende treinen boekbaar in 1 reservatie (multi segment) met of zonder een ticket “Elk Belgisch station”. Er is ook de mogelijkheid om de corporate tarieven van Thalys, Eurostar en ICE te reserveren. Tickets kunnen direct in het kantoor worden geprint of via E-mail worden verstuurd. Ook de naverkoop is eenvoudig zelf te beheren via de verkoopapplicaties of het contact center.

Contact: Rail service center ( reserveringen en naverkoop) 02 528 28 30 – Groups & Incentives 02 432 38 08 – Marketing en Sales 02 528 27 06 – www.nmbs-internationaal.com/agent.

Oostenrijk – Toeristische dienst

Pitch Perfect 

Qite

Quantum 7 TO

Safari Consulting

Servico

Servico is de informatica specialist voor de reiswereld. Het is de eerste plaats een softwarehuis, dat zijn software pakketten volledig zelf in huis ontwikkelt. Servico wenst een volledige service aan zijn klanten aan te bieden. Hun Hardware-afdeling servitechnics staan in voor installatie en onderhoud van het volledige informatiepark van onze klanten.

Sherwood Consult BVBA

Spanje – Toeristische dienst

De Spaanse Dienst voor Toerisme in Brussel wil reizen naar Spanje aanmoedigen bij het Belgische en Luxemburgse publiek. Daarom wil onze dienst samenwerken met beroepsmensen uit de Belgische en Luxemburgse toeristische sector en jen bijstaan waar nodig.

Contacteer ons via +32 2 280 19 26 of mail naar bruselas.crm@tourspain.es

Sunny Cars

Maak uw vakantie compleet met een huurauto. 

Wij wensen u een topvakantie. Een huurauto is daarbij onmisbaar: daarmee ziet en beleef u immers zoveel meer. Wij raden u een all-in huurauto via Sunny Cars aan. Die is namelijk 100% zorgeloos. Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen dus géén extra kosten ter plaatse. U kunt optimaal genieten – zoals het hoort!

Teldar Travel

Teldar travel is ‘het’ boekingsplatform voor hotels, transfers en activiteiten. U kan in real time kiezen uit een wereldwijd aanbod van meer dan 600 000 accommodaties. Van 2 tot 5 sterren, diverse hotelketens, onafhankelijke hotels, resorts, campings, B&B’s, bungalows en appartementen. U kan transfers boeken op meer dan 1000 bestemmingen en u heeft de keuze uit meer dab 8800 activiteiten. De vouchers zijn direct beschikbaar en u betaalt bij Teldar Travel de maand na check-in van uw klant. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie of neem contact op met Tom Dieltiëns, +32 472 28 59 71 of tom.dieltiens@teldartravel.com  

Thalys/ THI Factory

Op twintig jaar tijd is Thalys niet alleen uitgegroeid tot een sterk merk, maar ook tot een Europees symbool. Thalys en zijn donkerrode treinstellen laten een levendige Europa  zien waar Frans, Nederlands, Duits, Engels en vele andere talen elkaar kruisen en waar Europeanen van alle uithoeken en reizigers uit de hele wereld elkaar ontmoeten.

Touring/ ATV NV

Touring is 100% Belgische. Een greep uit onze activiteiten: Reisbijstand, annulatieverzekering, bagageverzekeringen, pechverhelping in binnen-en buitenland, fietsbijstand, rechtsbijstand, Touring Fuel Rescue, Campinggids,… Wij werken samen met de reissector en bieden een ruime waaier aan oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven.

Travel Magazine/ Travel Productions

Travel Magazine is het leidinggevende vakblad in België en Luxemburg, en dat al 25 jaar. Met de regelmaat van de klok verschijnen een driewekelijkse magazine en een wekelijkse Newsletter. Via onze online- en sociale mediakanalen houden we de vinger aan de pols van alles wat er leeft binnen de (inter)nationale reiswereld. Door onze crossmediale aanwezigheid bereiken we het volledige spectrum aan reisprofessionals, dit door middel van diepte-interviews, interessante artikels,pragmatische analyses en een actueel overzicht van de laatste trends en ontwikkelingen.

Travelmedia

Travelmedia heeft als media -en marketingbureau 100% focus op de toeristische sector. Als marketingbureau helpen we je graag met het voeren van on – en offline marketingcampagnes, drukwerk, video, webdesign en nieuwsbrief- en bannercreatie. Als media-agentschap bieden we een enorm bereik via onze premium reiskanalen, zoals Goodbye magazine en goodbye.be, maar ook citytrip.be, rondreis.be, vakantiepromos.be, take-a-trip.eu, reisroutes.be, euroreizen.be, etc. Mis ook ons jaarlijk Travelmediacongres niet. Meer info via travelmediacongres.be.

TravelNote

TravelNote verzorgt de opvolging van uw dossiers vanaf het opstellen van een offerte tot het bezorgen van de reisdocumenten en de complete boekhoudkundige verwerking. Onze software kunt u gebruiken binnen iw reisbureau of reisbureauketen, zakenkantoor of als u een kleine gespecialiseerde touroperator bent. Beheer uw kantoor efficiënt met statistieken, mailings, e-mail integratie, boekhouding, etc. Kortom het is de totaaloplossing voor de automatisering van uw kantoor.

Travelport Belgium

Travelport is een vooruitstrevend technologisch platform dat oplossingen aanbiedt voor de wereldwijde reis- en toerisme-industrie. Bij Travelport kan u onder andere terecht voor on- en offline reservatiesystemen, online betalingsmogelijkheden, business insight tools, mobiele oplossingen, consultancy, enz… Meer info vindt u op de website of mail naar sales.benelux@travelport.com

TWI nederland

TWI lgoistics te Nieuwveen heeft zich de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een innovatieve logistieke dienstverlener. Wij beiden zowel nationaal als internationaal maatwerk diensten aan op het gebied van distributie, fulfilment als webwinkel logistiek. Logistiek is vanaf de start van ons bedrijf in 1988 onze kernactiviteit. Dankzij forse investeringen in rechearch & Development en verregaande automatisering is TWI logistics erin geslaagd om klanten een voorsprong aan te bieden. Dat geldt niet alleen op het gebied van kostenbesparingen en transparantie van de processen, maar juist ook op het gebied van flexibiliteit; Bij no nonsens bedrijf TWI logostocs in Nieuwveen geldt de slogan: kan niet, bestaat niet.

Uniglobe Belux Travel

VAB

Viaxoft

Visit.Brussels

Your WoW