Blijven leren. Op eigen tempo en op aanvraag

De Belgian Travel Academy heeft een aantal zeer interessante e-learnings ontwikkeld voor reisprofessionals. 5 modules over verschillende thema’s die deel uitmaken van de basiscompetenties waar iedere reisprofessional mee geconfronteerd worden:

  1. Reiswetgeving
  2. Marketing in toerisme
  3. Sales technieken
  4. Customer Experience
  5. Prijszetting in de reissector

De format is dat iedere module een cursus omvat van ongeveer 1,5u tot 2u in totaal, maar ingedeeld in kleine videofragmenten van maximaal 15 minuten. Iedere cursus volg je dus op je eigen tempo en wanneer het voor jou past! Iedere dag een fragment of aan 1 stuk door, jij kiest hoe je wilt bijleren. Er bestaat ook een app-versie van het e-learningplatform die je kan downloaden op je smartphone, zo kan je zelfs onderweg met de trein of op de bus je opleiding volgen.

Alle e-learning cursussen zijn volledig gratis, zowel voor werknemers als werkgevers, voor bedienden of zelfstandigen. Het zijn cursussen die ontwikkeld zijn door de reissector voor de reissector.

Wist je dat deze e-learnings ook deel uitmaken van het CERTA certificeringsproces? Om in aanmerking te komen voor het CERTA kwaliteitslabel, moet je voldoen aan 19 criteria en het volgen van deze 5 e-learningmodules is er eentje van.

Opleidingen op aanvraag

De BTA biedt ook trainingen 'op aanvraag' aan.

Maar wat betekent dit in de praktijk?

Het is niet altijd eenvoudig voor iedereen om deel te nemen aan een van onze klassikale opleidingen. Te ver weg, gebrek aan tijd, enz.

Daarom hebben we een plan bedacht: we stellen een hele reeks cursussen beschikbaar op onze BTA website. Het is aan jou om een minimum van 12 werknemers bij elkaar te krijgen (om de subsidiering te bekomen), een locatie bij jou in de buurt te vinden en dan regelen wij de cursus voor jullie, zonder bijkomende kosten.

De trainingen komen naar jou, niet andersom.

Natuurlijk gaan we in de toekomst nog steeds onze klassikale opleidingen organiseren, maar dit is een kans om belangrijk thema's niet te moeten missen of de kennis met je werknemers/collega's te delen.

Je vindt al onze trainingen in onze regelmatig bijgewerkte catalogus.

Wens je meer informatie of heb je suggesties voor een cursus dat we voorlopig niet aanbieden, neem contact op met info@bta-travel.be.


13 december 2023