Covid-19 VVR Team blijft bereikbaar

Beste leden

Gezien de nieuwe verstrengde maatregelen die op het federale niveau werd genomen, heeft de VVR besloten om over te schakelen op telewerken.
Wij beschikken hiervoor over voldoende technologie en bereidheid. Echter, dit zal toch een bepaalde impact op ons werk en onze dienstverlening hebben.

Wij blijven uiteraard telefonisch bereikbaar, maar vragen toch zo veel mogelijk je vragen via digitale weg te stellen:

vvr@vvr.be – Vragen van juridische aard, calamiteitenverzekering
fien@vvr.be – Facturatie
hannes@vvr.be – Algemene administratie, opleidingen
bart@vvr.be – Verzekeringen, financiëel

We blijven dus bereikbaar op ons algemeen nummer 050 / 25 00 60 maar vragen geduld bij het verwerken van uw oproepen. Gelieve eerst mail te overwegen voor je ons opbelt. Optioneel kan je ons specifiek via mail vragen je op te bellen, dan zorgen we er intern voor dat je van de eerste keer door de juiste persoon wordt opgebeld.


Voor uw eigen onderneming:

De overheid gebiedt alle niet-essentiële handelszaken te sluiten.
Je deuren dienen dus gesloten te blijven voor het publiek, ook moet je rekening houden met de ‘social distancing’ tussen de aanwezige medewerkers.
Bedrijven die van thuis uit of op afstand kunnen werken MOETEN dit doen. De genomen maatregelen zijn afdwingbaar en beboetbaar met administratieve sancties.

Concreet raden we aan:

  • Op afstand te werken
  • Telefonisch te werken
  • Indien echt nodig, op afspraak te werken met een maximum van één klant per keer, voldoende afstand te houden voor max. 30 minuten 

Hou zeker jullie mailboxen in de gaten voor onze laatste berichtgevingen !!
Onze communicatie en D-Evrams vindt je tevens terug op deze pagina van onze website.

We wensen jullie veel sterkte en moed in deze moeilijke dagen, maar met wat burgerzin en aanpassing zijn we ervan overtuigd dat we snel doch niet overhaast deze crisis zullen overwinnen.

Hartverwarmende groeten en steeds tot jullie dienst,

Je VVR-team