Dag van de ondernemer

Beste reisondernemer,

Vandaag is het jouw dag en vanuit het VVR-Team willen we jou vandaag graag extra in de bloemetjes plaatsen. Als geen ander beseffen we door welke moeilijke periode je gaat. Gans onze sector wordt bijzonder hard getroffen en we staan met z'n allen voor bijzonder moeilijke uitdagingen. Ondertussen blijven wij ijveren voor de belangen van onze sector en werken verder aan de heropstart van onze business.

We wensen jullie goeie moed en vragen jullie om niet op te geven. Probeer te bekijken hoe je de zaken over een andere boeg kan gooien. Neem tijd om enkele dingen op orde te zetten. Ben je online bereikbaar? Is je website en Facebookpagina up to date? Zijn je gegevens aangevuld op de VVR website? Download hiervoor onze handleiding. Heb je al een Instagram of zelfs een Tik-Tok account? Bekijk eens de mogelijkheid om naast binnen- en buitenlandse reizen ook andere al dan niet reis gerelateerde items te verkopen. Denk eens na hoe je in de toekomst jouw reiskantoor kan centraal zetten als ontmoetingsplaats in samenwerking met andere lokale handelaars. Neem de tijd om te bestuderen hoe andere retailzaken de mogelijkheden aanpakken. Je haalt er vast inspiratie uit.

Je hebt ondertussen vast ook wel een van de vele gratis webinars gevolgd.
Als tip geven we jou graag het webinar "Promoot jezelf als Winkelhier op socialie media" mee. Dit webinar is een opname van korte tijd geleden en duurt ongeveer een uur. Er komen heel wat handige tips en tricks aan bod.

Vanuit VVR publiceren we vandaag onderstaande post op sociale media:

Herpost ze op jouw eigen sociale media of laat ze jou inspireren.

Vergeet de hashtags niet toe te voegen:

#ReisBewust #ReisGerust #Dagvandeondernemer
#Winkelhier #kooplokaal #ikkoopbelgisch #supportthelocals #reisprofessionals #reisagent #reisonderneming #reisbureau

We wensen je heel veel goeie moed!

Het VVR-Team
Steeds bereikbaar via 050/25.00.60 of info@vvr.be