Dag van de Reisprofessional

Meer dan ooit is de waarde van boeken bij een reisprofessional duidelijk. Als er iets misgaat, staat de reisprofessional voor je klaar. Gezien de huidige omstandigheid waarmee onze industrie nu wordt geconfronteerd en de overweldigende complexiteit van hoe reizen eruit kan zien in een post COVID-19-wereld, wachten we reikhalzend op richtlijnen en actie van onze regering. We weten dat reizen zal terugkeren, maar dat zal in fasen gebeuren.

Woensdag 6 mei is het de Dag van de Reisprofessional. Vandaag willen we de cruciale rol die de reisprofessionals spelen in de bredere reis- en toerismebranche, evenals de uitdagingen waarmee ze geconfronteerd worden in de kijker plaatsen.

De reissector is een essentieel onderdeel van de globale economie. Hoewel de fysieke elementen van reizen vliegtuigen, treinen, auto’s, hotels, cruises en rondleidingen zijn, is het de reisprofessional die de schakel is.

We werken in een industrie dat draait om persoonlijk contact. Niet alleen in verplaatsingen met het vliegtuig of een cruise maar ook waar de reiservaring allemaal begint, bij de reisprofessional.

De veiligheid van de reiziger staat voor de reisprofessional op de eerste plaats. In de afgelopen weken was het de voornaamste taak van de reisprofessional om de reizigers veilig terug thuis te krijgen. Daarnaast hebben onze reisprofessionals hun handen vol met het omboeken van reeds geplande vakanties.

Reisprofessionals blijven met passie, zorg en veel doorzettingsvermogen verder bouwen aan andermans dromen.

Dankzij hun vakkennis bieden ze jou zowel tijd- en geldbesparingen als informatie en bijstand. Ze kunnen perfect navigeren in de complexe wereld van de boekingssystemen. Via hun uitgebreid netwerk weten ze perfect wie ze moeten contacteren. Hun reiservaringen delen ze met veel passie. Heb je een vraag over een hotel of een bestemming? Je mag er zeker van zijn dat jouw reisprofessional er al geweest is. Tijdens deze crisisperiode blijven de reisprofessionals up to date over welke landen de grenzen openen voor het toerisme. Een reisprofessional is je persoonlijke reisadviseur, je persoonlijke shopper.