iBanFirst

Internationale Betalingen hoeven geen uitdaging te zijn.

In de reissector werken we steeds over de grenzen heen, niet enkel deze van België, maar zeker ook buiten Europa. Internationale betalingen zijn dan ook voor de reissector dagdagelijkse kost. Vaak wordt een reisprofessional dan ook geconfronteerd met onvoorspelbare wisselkoersen, hoge tarieven voor transacties en vaak langzame en inefficiënte processen die allemaal wegen op de marge.

VVR heeft daarom een samenwerkingsovereenkomst waarbij je als VVR-lid aan voordelige voorwaarden een overeenkomst met iBanFirst kan afsluiten om je op dit vlak te laten ontzorgen. Zij garanderen efficiënte betalingen, ontvangen, converteren en verzenden naar meer dan 140 landen. De prijzen worden transparant weergegeven. Via een Payment Tracker kunnen ook uw begunstigden de betaling opvolgen wat ook voor hen een geruststelling is.

iBanFirst voldoet aan alle regels en wettelijke voorwaarden. Ze zijn gelicentieerd en gereguleerd als betalingsinstelling volgens de PSD2-richtlijn. Ze passen de nodige veiligheidsmaatregelen en controles toe zodat uw gegevens en gelden beschermd zijn. Voor meer informatie kan je steeds ons secretariaat contacteren of download de brochure hier.


2 augustus 2023