Lancering opleidingsplatform voor de reissector

Het opleiden van onze reisprofessionals is altijd een van de pijlers geweest van onze Belgische vakverenigingen. Vandaag meer dan ooit, kunnen opleidingen ervoor zorgen dat we klaar staan voor het toerisme van morgen.

De Belgische reissector met ondersteuning van de Belgian Travel Academy, onder de conventie van de Koepel UPAV-VVR met Cevora en mee op initiatief van de Cockpit, heeft het genoegen om vandaag een opleidingsplatform te lanceren met tal van opleidingen die gericht zijn op onze sector.

Dit platform omvat algemene opleidingen van Cevora die in kleinere groepen zullen plaatsvinden waar uitsluitend reisprofessionals aan kunnen deelnemen. Verder zijn er ook opleidingen die specifiek op onze sector worden toegespitst (wetgeving, digital marketing, social media,…).

We nodigen dan ook alle partners, leveranciers uit om bij te dragen aan het succes van dit platform en om al hun productopleidingen, bestemmingspresentaties, webinars, famtrips,… te koppelen aan dit platform. Dit laat toe om het volledig aanbod in onze sector te centraliseren en ervoor te zorgen dat onze reisprofessionals op een eenvoudige en efficiënte manier de informatie kunnen terugvinden.

VVR-leden ontvingen de link om in te schrijven via onze nieuwsbrief.

Heb je vragen of suggesties voor opleidingen?
Aarzel niet ons te contacteren per mail op info@bta-travel.be of info@vvr.be