Ledenvoordeel in de kijker: Someflex Summerschool

Inschrijven voor de Someflex Summerschool kan nog tot 30/06!

Ledenvoordeel in de kijker: Someflex Summerschool

VVR-leden kunnen inschrijven voor de Someflex Summerschool aan een voordelig tarief én kunnen daarnaast genieten van 30% op de inschrijvingsprijs dankzij de KMO-portefeuille.

  • 3 maanden lang duik je in de wereld van sociale media, op jouw eigen tempo en op elk gewenst moment.
  • Of je nu een beginner bent of al gevorderd, wij hebben voor elk niveau een aanbod. Leer op basis van jouw specifieke leerbehoeften.
  • Mis nooit meer de laatste nieuwtjes dankzij onze wekelijkse Sociale Media Update (SomeUpdate).
  • Ontvang wekelijks handige tips over sociale media rechtstreeks in jouw mailbox (SomeSnacks).
  • Heb je een vraag? Stel hem gerust in de community of via de chat en krijg direct antwoord.
  • Geen inspiratie voor content? Raadpleeg onze 365-dagen-content-inspiratie-kalender.
  • Leer hoe anderen sociale media aanpakken door ervaringen uit te wisselen in de community en door het bekijken van verhalen van andere Someflexers.

🔥 Plus 2 bonussen 🔥

1. ChatGPT-sessie op 13 juli t.w.v. 179 Euro. Kijk live of uitgesteld en leer hoe jij ChatGPT effectief kunt inzetten voor jouw sociale media. Leer vaardigheden om jouw content creatie te optimaliseren. Krijg veel zin om ChatGPT te gebruiken in jouw dagelijkse werkzaamheden. Maak in no-time een actieplan klaar om ChatGPT in jouw dagelijkse werkzaamheden te implementeren.

2. Ontvang een prachtig overzicht van de lessen rechtstreeks in je mailbox, inclusief directe links naar populaire videolessen en opnames van de meest gewilde expertsessies. Maar dat is nog niet alles! Met de SomeScan kun je ook je eigen persoonlijke lessenplan op maat samenstellen. Van daaruit kun je moeiteloos navigeren en beginnen met je lessenreeks. Zo kun je direct leren wat jij wilt, op basis van jouw specifieke leerbehoeften en doelen. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, Someflex heeft een breed scala aan lessen voor jou klaarstaan.

Dit en zoveel meer! 👉 Vraag je kortingscode aan het VVR-secretariaat. Je vindt ze ook terug in onze nieuwsbrief en op de pagina met het overzicht van alle ledenvoordelen.


26 juni 2023