Save the Date voor het #BETravelCongress 2024: het niet te missen event van 2024!

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor het meest spraakmakende evenement in de reissector – het #BETravelCongress 2024, georganiseerd door de Vereniging Vlaamse Reisbureaus (VVR) en de Union Professionnelle des Agences de Voyages (UPAV).

Dus, haal je agenda tevoorschijn, markeer de datums van 18 tot en met 21 april 2024 met een groot uitroepteken en bereid je voor op een reis die je horizon zal verbreden!

Wat kun je verwachten?

✔️ Bestemming onthulling: we houden je nog even in spanning over de exacte bestemming, maar geloof ons, het wordt weer een verrassende bestemming.

✔️ Netwerken: ontmoet gelijkgestemde professionals en creëer waardevolle zakelijke connecties. Deel jouw expertise en leer van anderen.

✔️ Inspirerende sprekers: luister naar vooraanstaande experts die trends, uitdagingen en innovaties in de reiswereld bespreken. Hun inzichten zullen je horizon verbreden.

✔️ Workshops en paneldiscussies: leer nieuwe strategieën en ontwikkel vaardigheden die je carrière zullen stimuleren. Samen kunnen we de toekomst van reizen vormgeven.

✔️ Feest en plezier: laat los en geniet van onvergetelijke avonden vol entertainment en gastronomie. Maak herinneringen die een leven lang meegaan!

Voor wie is het Belgian Travel Congress?

Iedereen in de reissector is welkom! Van reisbureaus tot touroperators, van luchtvaartmaatschappijen tot hotels – dit evenement is voor jou. We moedigen reisondernemingen aan om hun teams mee te nemen, want samen kunnen we onze industrie future proof maken.

Hou zeker onze nieuwsbrieven in de gaten voor verdere updates zoals de bekendmaking van de bestemming.

Prik de data alvast in je agenda en bereid je voor om geïnspireerd te worden op het #BETravelCongress 2024.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Jouw VVR-team


11 oktober 2023