Selectair Vancouillie Travel verkozen tot ‘ik koop lokaal’ ambassadeur

Afgelopen donderdag werden 52 West-Vlaamse winkeliers door hun klanten verkozen tot ambassadeur van de ‘Ik koop lokaal bij een winkelier van hier’ campagne. Een van deze 52 ambassadeurs is VVR-lid en #ReisGerust ambassadeur Selectair Vancouillie Travel te Blankenberge.

Zowel via de campagne #ikkooplokaal als #ReisGerust en #winkelhier willen lokale ondernemingen de consument bewust maken van het belang van lokaal kopen. In het geval van #ReisGerust breidt zich dit uit naar het boeken van je vakantie via een erkende reisprofessional.

Marleen en Bo van Selectair Vancouillie Travel staan steeds klaar met de glimlach om hun klanten bij te staan. Dankzij hun uitgebreide reiservaringen kunnen ze daarnaast ook tips en tricks meegeven welke de klanten steeds weten te appreciëren.

Net zoals alle andere erkende reisprofessionals voeren ze hun vak uit met heel veel passie. Voor klanten die soms nog niet goed weten waarheen op reis te gaan maakt jouw reisprofessional met plezier tijd vrij om op zoek te gaan naar een geschikte vakantie. Volledig volgens jouw wensen.

Dat het de klant zelf is die Selectair Vancouillie Travel heeft verkozen als lokale ambassadeur bevestigt het vertrouwen in de lokale erkende reisprofessional.

Het VVR-Team wenst Marleen en Bo van harte proficiat!