Startende reisonderneming in de kijker: Travitude

Never waste a good crisis. Een uitspraak die de ambitieuze mensen achter de nieuwe reisonderneming Travitude deed bewegen, plannen en creëren. Voor ons, VVR, leek het het ideale moment om van start te gaan met onze nieuwe blogrubriek: Startende reisondernemers in de kijker.

Het verhaal begint bij twee enthousiaste dertigers: Julie De Jaeger en Dieter Covent. In volle crisis besloten zij de handen in elkaar te slaan. Wat ooit begon als een Mexicaans etentje in Gent mondde snel uit in een creatief ondernemingsplan. Twee ervaren travel designers combineerden hun passie voor reizen met de toenemende diversiteit van vandaag. Het resultaat is Travitude, een jonge dynamische reisorganisatie die zich richt op open-minded reizen.

Travitude, when you start to get grumpy and sassy because you miss travelling.

In alles wat Julie en Dieter ondernemen, staan ontmoetingen centraal. Want zij geloven in de inspirerende kracht van reizen. Via hun groepsreizen brengen zij 30+'ers samen, zoeken betekenisvolle ontmoetingen op en ervaren samen bijzondere plekken op aarde. In alles streven Julie en Dieter naar contact, connectie en verrijking.

Hun bubbelreizen zetten enkele parels in eigen land in de kijker. Op die manier bieden ze, ondanks de huidige restricties, een creatieve invulling voor ieders vrije tijd.

Zaakvoerders Julie De Jaeger en Dieter Covent

Travitude staat voor:

  • Groepsreizen voor 30+
  • Open-minded wereldburgers
  • LGBT-friendly
  • Kleinschalige aanpak (max. 11 deelnemers & 1 Travituder)
  • Ervaren Nederlandstalige reisbegeleiding
  • Zorgeloos op reis dankzij de reisbijstand van Protections

Contactgegevens:

0473/47.98.66
info@travitude.be
www.travitude.be