Starter in de kijker – Lost in the Souk

In Marokko, een land vol geuren, kleuren en hartstochtelijke inwoners, verloren Eavan en haar Marokkaanse man Abderrahim jaren geleden hun hart. Uit een diepgewortelde passie voor de toeristische sector en dit adembenemende land, ontstond hun gloednieuwe reisorganisatie Lost in the Souk: specialist in het onwikkelen van authentieke rondreizen op maat doorheen het fascinerende Marokko.

Van ronddwalen doorheen de pittoreske straatjes van eeuwenoude medina’s tot avontuurlijke woestijnovernachtingen en interculturele ontmoetingen met traditionele Berbers: de rondreizen van Lost in the Souk omvatten het allemaal. “Tijdens onze rondreizen staat beleving centraal: we leren de Marokkaanse keuken kennen tijdens inspirerende food tours en uitdagende cooking classes, gaan interessante dialogen aan met de lokale bevolking in traditionele dorpen, rijden met de fiets doorheen de souks en komen helemaal tot rust tijdens een scrubsessie in de hammam. We houden ervan om onze reizigers te verrassen met de meest uitdagende en unieke ervaringen. De reis volledig afstemmen volgens de reisdromen van onze gasten is onze prioriteit”.

Lost in the Souk streeft naar duurzaam toerisme waarvan de lokale partners ter plekke écht beter van worden. “We werken samen met kleinschalige riads en guesthouses en steunen zo de droom van die families die onze gasten met open armen ontvangen. We bouwden een team op van gemotiveerde lokale gidsen die stuk voor stuk hun passie voor Marokko doorgeven aan onze gasten en brengen steevast een bezoek aan hartstochtelijke Berberfamilies om de lokale economie in vaak vergeten delen van het land te steunen.

Lost in the Souk
Gentse Steenweg 195
9620 Zottegem
0468/14.84.01
eavan@lostinthesouk.com
www.lostinthesouk.com


28 augustus 2023