Travelife Partner Award voor UniQuest

UniQuest is verheugd aan te kondigen dat het is toegelaten tot het door de EU gefinancierde SUSTOUR-project dat meer dan 600 kleine en middelgrote touroperators en reisbureaus uit 35 Europese landen ondersteunt bij het verbeteren van hun duurzaamheidsprestaties.

Duurzaamheid is een kernwaarde van de toeristische ervaringen die we onze klanten willen bieden. Daarom nemen we graag deel aan dit eenjarige ondersteuningsprogramma dat loopt van medio 2022 tot medio 2023 en we verbinden ons ertoe om deze kans te benutten en ons duurzaamheidsbeheer en onze prestaties actief te verbeteren.

Bvba UniQuest voldoet aan meer dan 100 criteria, met betrekking tot het kantoorbeheer van een reisorganisatie, het productaanbod, internationale zakenpartners en klantinformatie. De Travelife-norm dekt de ISO 26000-thema's voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, waaronder milieu, biodiversiteit, mensenrechten en arbeidsverhoudingen; en wordt formeel erkend als volledig in overeenstemming met de door de VN ondersteunde Global Sustainable Tourism Criteria.

Travelife, opgericht met steun van de Europese Commissie, is de toonaangevende internationale duurzaamheidscertificering voor de reissector. Meer dan 35 nationale reisorganisaties promoten het programma onder hun leden, waaronder VVR, UPAV ABTA en de ANVR.

Meer over het SUSTOUR-Project.


1 augustus 2023