Home > E-Vram

E-Vram

Onder deze rubriek vind je de artikels die verschenen zijn in onze E-Vram of D-Evram

Onze leden-enquête

Het is ondertussen alweer 5 jaar geleden dat wij onze ‘Grote Leden-enquête’ hebben gelanceerd. Hoog tijd dus voor een stand van zaken van jullie tevredenheid over onze werking. Deze anonieme enquête neemt niet meer dan 10 minuten in beslag, maar is heel belangrijk voor de verbetering van onze dienstverlening.

De nieuwe lokale zoekfuncties van Google

Eind september stelde Google tijdens hun virtuele ‘Search On’ conferentie de nieuwe functies voor lokaal zoeken voor. Ook wij waren aanwezig en geven jullie in dit artikel een overzicht van enkele nieuwe functies die zeer interessant zijn voor de reissector.

Google lanceert Digital Atelier Incubator voor vrouwelijke ondernemers

Google heeft juist de lancering van hun ‘Digital Atelier Incubator’ aangekondigd. Een 3-maanden lange én gratis programma voor vrouwelijke ondernemers die ze voorziet van skills, coaching en netwerkgelegenheden om zo hun onderneming te laten groeien. Slechts dertig deelnemers zullen geselecteerd worden voor het programma. Word jij één van hen?

Someflex

De korting voor VVR-leden bij Someflex, het online leerplatform voor sociale media, blijft ook voor 2023 geldig. Schrijf vandaag nog in en krijg de rest van het jaar gratis toegang. We geven je in dit artikel 2 voorbeelden van reeds opgenomen webinars mee.

Brussels Airlines World Cup 2022 wedstrijd

Dinsdag onthulde Brussels Airlines hun nieuwe ‘Trident’-vliegtuig toegewijd aan hun samenwerking met de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Ze geven de markt de mogelijkheid om duotickets te winnen naar eender welke Brussels Airlines-bestemming in Europa en New York, voor elke wedstrijd dat onze nationale ploeg speelt.

Kalender

Een handig overzicht van alle evenementen, webinars en uitnodigingen voor reisprofessionals vind je in dit artikel en op de kalender van de VVR-website. Ben jij ook aanwezig?

Opleidingen

Ontdek het aanbod van de Belgian Travel Academy met IATA e-learnings en workshops social media. Schrijf je zo snel mogelijk in!