Home > E-Vram

E-Vram

Onder deze rubriek vind je de artikels die verschenen zijn in onze E-Vram of D-Evram

Nieuwe regels voor ziekte tijdens de vakantie

Vanaf 2024 kan een medewerker ziektedagen tijdens de vakantieperiode later in het jaar opnemen. Als werkgever zet je de dagen vakantie dan om naar ziektedagen en betaal je gewaarborgd loon. Hier lees je alle voorwaarden en modaliteiten.

Verplicht gebruik van e-facturering

In het kader van de verplichting om voor overheidsopdrachten e-facturatie te gebruiken, heeft de FOD Beleid en Ondersteuning enkele video’s met uitleg beschikbaar gesteld.

Clean the Beach Event – zaterdag 16 september 2023

Pitch Perfect organiseert in samenwerking met de VVR, Reisbewust en Proper Strand Lopers een Clean the Beach Event op World Cleanup Day! Naast enkele vaste partners hebben we heel wat bedrijven uit de toeristische sector die graag hun steentje bijdragen aan het klimaat en samen met ons op deze dag duurzaamheid in het licht willen zetten. Wij nodigen jullie uit om samen met vrienden en familie mee te helpen met deze actie.

Your Kick Off event – Kortingscode

Op vrijdag 1 december gaat ‘welzijn op het werk’ knallen in de Einstein zaal van Technopolis (Mechelen). Veerle Franqui zet er samen met andere gastsprekers een rem op de kweek van burn-outs en hernia’s. We kregen een mooie extra kortingscode voor onze leden en hun teams.

Benefits At Work voor VVR-leden en hun medewerkers

Sinds begin 2023 kunnen alle VVR-leden en hun medewerkers genieten van de voordelen van Benefits At Work. Met een simpele code kunnen ze genieten van tal van kortingen en voordelen op een verscheidenheid van categorieën. Alle info binnenin.

Kalender

Een handig overzicht van alle evenementen, webinars en uitnodigingen voor reisprofessionals vind je in dit artikel en op de kalender van de VVR-website. Ben jij ook aanwezig?

Opleidingen

Opleiding over Treinreizen, een duurzaam alternatief voor de toekomst, of schrijf je in voor de workshops over de reiswetgeving in klare taal met toepassingen uit de praktijk gegrepen.