Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nederland nodigt je uit naar Rotterdam

september 15 - september 16

Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) nodigt reisprofessionals uit om naar Rotterdam te komen.

Nederland evolueert als reismarkt. En dat kan je zelf komen ervaren. Er wordt ingezet op culturele ervaringen, actief toerisme in de natuur en verborgen parels weg van de hotspots. Ook een duurzame toekomst voor de sector staat hoog op de agenda. Stuk voor stuk belangrijke thema’s waarover jij in eerste lijn info kan krijgen.

Meer dan 30 partners uit Nederland staan op jou te wachten voor een boeiende dag vol netwerkmomenten, workshops en presentaties. 15 september volg je fysiek in Rotterdam. 16 september kan je het event ook virtueel volgen. Wil je je onderdompelen in artistiek, innoverend en duurzaam Rotterdam? Dan kan je ook aansluiten bij de studiereis op 16 september. Je hoort het, wij dompelen je onder in het Nederland van morgen!

Inschrijven

Ben je benieuwd naar de deelnamemogelijkheden? Ken je graag het hele programma en wil je de aanwezige partners ontdekken? Of wil je je meteen inschrijven? Surf dan snel naar onze eventpagina, ontdek alles over perspectief Nederland 2023-2024 en verzeker je van jouw plekje.

Gegevens

Begin:
september 15
Einde:
september 16
Evenement Categorie:
Site:
https://perspektive-nl.converve.io/index.html

Organisator

Thx.agency