Brussels Travel Top – ben jij ook aanwezig?

Het is bijna zover ! Van donderdag 24 tot en met zondag 27 maart vindt het Vakantiesalon van Brussel plaats en dit in Paleis 1 van Brussels Expo. Wie het Vakantiesalon zegt, weet dat ook traditiegetrouw de BRUSSELS TRAVEL TOP plaatsvindt. Noteer dus alvast in uw agenda dat u niet mag ontbreken op dit leuke B2B netwerk event. We nodigen u graag uit voor een hapje en een drankje onder collega reisprofessionals. Het event gaat door op donderdag 24 maart aan de Mezzanine vooraan in Paleis 1. Dit jaar is de Ardèche gastregio op het Vakantiesalon, dus we gaan een Franse knipoog geven aan de avond.

Leuke verrassing bovendien !

Air Europa stelt namelijk Simon LeSaint voor (Tipik/Jalousy/Spirito/Bloody Louis) op de Brussels Travel Top die zal zorgen voor een onvergetelijke avond!

U kunt ook proberen om een van de volgende 3 prijzen te winnen met een loting die tijdens de avond zal worden gehouden*** :

  1. Een gastronomische mand aangeboden door de Ardèche
  2. Een prachtige koffer met MisterFly kleuren
  3. 2 retourtickets naar de Dominicaanse Republiek (Punta Cana of Santo Domingo) aangeboden door Air Europa, de luchtvaartmaatschappij die gespecialiseerd is in Latijns-Amerika, vergezeld van een verblijf van 5 nachten in een Junior Suite Superior kamer, all-inclusive voor 2 personen in het Bahia Principe Grand La Romana Hotel*****. aangeboden door het bureau voor toerisme van de Dominicaanse Republiek.

Meer info en inschrijven via volgende link

Tot binnenkort !

Het BTT team