PERSBERICHT: VVR schrijft een nieuwe bladzijde

Vandaag, donderdag 24 augustus heeft Antoon Van Eeckhout zoals aangekondigd zijn mandaat als Voorzitter van de Vereniging van Vlaamse Reisbureaus ter beschikking gesteld.
Meteen nadien benoemde de Raad Van Bestuur Luc Demuynck tot Interim Voorzitter.
Antoon Van Eeckhout werd benoemd tot Penningmeester.
Koen van den Bosch werd officieel verkozen tot Gedelegeerd Bestuurder.
Bart De Baere blijft Algemeen Secretaris van de vereniging.

Hiermee schrijft de VVR een nieuwe bladzijde in haar reeds rijke geschiedenis en zet Antoon Van Eeckhout een stap terug om de dagelijkse leiding in handen van Koen van den Bosch te laten.  Hij blijft echter wel ter beschikking van de VVR en zal voor VVR en haar leden nog een aantal belangrijke dossier blijven opvolgen zoals de nieuwe wet op de Pakketreizen en Gekoppelde Reisarrangementen.

Koen van den Bosch, Gedelegeerd Bestuurder: “Antoon en ik werken reeds geruime tijd achter de schermen aan deze overdracht. Met deze verkiezing wordt een en ander geofficialiseerd. Het is bijzonder fijn om te weten dat Antoon ook binnen de vereniging actief blijft. Zijn ruime kennis en ervaring blijven voor de VVR en haar leden een belangrijke meerwaarde”.

 

VVR, de Vereniging van Vlaamse Reisbureaus VZW telt vandaag meer dan 600 individuele leden in Vlaanderen en Brussel. Samen hebben ze meer dan 1000 verkooppunten waar meer dan 4000 professionele medewerkers actief zijn. Ze verzorgen samen de vakantie van meer dan 4 miljoen klanten wat staat voor een omzet van meer dan 2.2 miljard euro. VVR werkt ook nauw samen met zijn Franstalige tegenhanger UPAV zodat ook op nationaal vlak een unieke vertegenwoordiging van de sector afgedekt is.

Perscontact: Koen van den Bosch – koen@vvr.be – mobile: +32-492-251748