Vacature accountmanager

De sollicitaties voor deze vacature werden gesloten.

29/01/2024

We zoeken een even gedreven en gepassioneerde collega om samen met ons, onze reisondernemers nog beter te ondersteunen. Hiervoor zijn we op zoek naar een accountmanager.

Takenpakket

Voor wat het takenpakket betreft lichtten we graag een tipje van de sluier. Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van sterke ledenrelaties met als hoofddoel de service naar onze leden toe en hun tevredenheid te verhogen. Je gaat op een proactieve manier op zoek naar nieuw potentiële leden/toegetreden leden en bouwt op die manier het sterke VVR-netwerk verder uit. Naast het telefonisch contact met de leden, ga je ook op afspraak en adviseer je de leden op vlak van verschillende domeinen die we als erkende beroepsvereniging afdekken. Je beschikt over een commerciële instelling, uitstekende communicatieve vaardigheden en denkt in opportuniteiten. Je werft sponsors voor onze verschillende kanalen en activiteiten teneinde deze te rentabiliseren (Hoogvlieger, E-Vram, Congres, activiteiten, enz…). Je assisteert mee bij de organisatie van onze events.

Profiel

  • Je beschikt over sterke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden
  • Uitstekende kennis van het Nederlands, Frans en goede kennis Engels
  • Uitstekende kennis van het MS Officepakket
  • Je volgt de ontwikkelingen en innovaties binnen de reismarkt op
  • Je bent een teamplayer maar kan ook autonoom en kan proactief werken
  • Je bent een problemsolver

Aanbod

De VVR is de erkende beroepsvereniging binnen een steeds groeiende en snel evoluerende reissector met een directe en open bedrijfscultuur. We zorgen voor een goede opleiding (intern en extern) en een degelijke begeleiding zodat jij je optimaal kan ontplooien. Jouw werkplek is een gezonde mix van dagen op kantoor (met de rest van het team), home office en in jouw geval op de baan bij de leden. Je kan rekenen op een vast contract met marktconforme voorwaarden (laptop, gsm, bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, enz…)

Is dit iets voor jou?

Neem dan contact op met Koen van den Bosch, koen@vvr.be of telefonisch via +32 50 25 00 60.

Vacature accountmanager VVR (.pdf)


11 januari 2024