VVR #BETravelCongres te Nantes

Gelegen op slechts een kleine 7 uur rijden, ligt aan de Loire een bruisende metropool met een grote economische, culturele en toeristische aantrekkingskracht.

vvrcongres2018_betravelcongres_nantes

We kozen Nantes als congresbestemming vanwege haar uitstraling en dynamiek die perfect aansluit bij het nieuwe VVR beleid. Nantes, de geboortestad van visionair en auteur van verschillende reisverhalen Jules Verne, combineert op een creatieve manier het verleden, heden en toekomst. Deze stad blijft zichzelf vernieuwen, is artistiek, nieuwsgierig en vooruitziend! Een dynamiek die je niet enkel terug vindt in hun stadsbeleid maar ook in het straatbeeld.

Kom jij samen met ons dit opmerkelijk stuk erfgoed ontdekken? Zet dan alvast 24 tot en met 27 mei 2018 vast in jouw agenda.

Wij zorgen voor een goed gevuld programma met interessante sprekers, genoeg mogelijkheden tot netwerken en de nodige ontspanning. Als afsluiter van het congres een gala-avond (black tie!) op een mystery location, waarna we jullie de volgende dag terug naar huis sturen met een gezonde dosis motivatie om er verder tegen aan te gaan.

Zowel het thema, programma als mogelijkheid tot inschrijving laten we jullie zo snel mogelijk weten.

#BETravelCongres