Groove-X Groepsreizen

Rondreizen – Skivakanties – Groepsreizen

Groove-X, dat is sinds 2011 kennismaken met een hele andere manier van jongerenreizen. Van skiën & snowboarden in de winter tot roadtrippen in de zomer. Van het feesten in culturele steden tot chillen op een zonnig eiland. Samen met je vrienden brengt Groove-X je op de meest unieke plaatsen in de wereld. Kortom, Groove-X organiseert voor jongeren de meest uitdagende trips van dit moment.

Groove-X, dat is exclusiviteit die je terugvindt in verschillende vormen: onze ongelooflijke begeleiding, onze unieke trips, onze persoonlijke aanpak, ons jong en vernieuwend karakter, onze kwaliteit voor perfectie, en ga zo maar door. Groove-X wil jongeren de ruimte geven om zelf de wereld te ontdekken. Groove-X vormt de schakel die hen toelaat om reeds op jonge leeftijd te leren omgaan met andere talen, cultuurverschillen, reisvaardigheden, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

SKIVAKANTIES

Groove-X organiseert de meest uitdagende & kwalitatieve skivakanties voor jongeren van 16 tot 26 jaar. Wij blijven ver weg van het massagebeuren. Op onze skireizen geniet je steeds samen met je vrienden van ongelooflijke après-ski feestjes, grootse skigebieden (+ 400 km skipistes) en funparks, een unieke groepssfeer, discotheken en super zalige activiteiten.

GrooveX pakt uit met een zeer fijn aanbod van maar liefst 10 toppers van skivakanties met kleine groepen van 40, 55 of 80 deelnemers per reis!

RONDREIZEN

Groove-X organiseert de meest uitdagende rondreizen voor jongeren van 18 tot 28 jaar van dit moment. Tijdens onze groepsreizen voor studenten, jongeren en jongvolwassenen is het onze grootste passie om jongeren op een exclusieve manier hun vakantie te laten beleven, waarbij ze in een kleine groep ontdekkend op pad gaan. De rondreizen zijn ingedeeld per regio: Euro Trips, America Trips, Asia Trips en Africa Trips.

GROEPSREIZEN OP MAAT

Groove-X organiseert uitdagende eigentijdse reizen voor zowel schoolgroepen als jeugdbewegingen. Onze grootste passie is om jongeren op een exclusieve manier te laten proeven van het reizen. Dit doen we zowel met een aanbod van unieke skivakanties alsook met een aanbod van prachtige rondreizen.

Voor groepen organiseren we alle reizen op maat. We luisteren naar jullie wensen, plannen, dromen, budgetten,.. en organiseren zo een volledig uitgestippelde, passende reis op maat. Je bent bij ons aan het juiste adres voor zowel ski- als bergklassen, alsook retorica- / eindejaarsreizen of andere sportieve/culturele/recreatieve reizen. We beloven je dat je met jouw schoolgroep / scoutsgroep een onvergetelijke ervaring zal aanbieden met grote meerwaarde voor de leerlingen of leden!

Voor onze brochure voor groepen te ontvangen of gewoon voor een kennismakend gesprek, neem contact op met Sander: groepsreizen[at]groovex.be of +32 (0) 9 296 36 60

Specialiteiten

Zomervakantie, Wintervakantie, Strandvakantie, Ski, Wandelreizen, Groepsreizen, Rondreizen, Busvakantie, Meeting, Incentives, Congress & Events, Sportvakanties, Schoolreizen, Themareizen, Jongerenreizen, Cultuurreizen